BERITA PALING LUCU 2012! PRU13: Semua Calon Barisan Nasional (BN) Bersih! Bebas Rasuah & Jenayah!

Posted by AdminFilm® Tuesday, January 01, 2013 1 komen
Barisan Nasional Rasuah SAH! Semua Calon Barisan Nasional (BN) Bersih! Bebas Rasuah & Jenayah!

Belum ada lagi siasatan terhadap dakwaan Deepak (KLIK SINI), kes lembu NFC belum selesai lagi (KLIK SINI), ditambah siasatan dan perbicaraan mahkamah Perancis terhadap skandal pembelian kapal selama Scorpene yang membabitkan komisen setengah bilion ringgit dan juga pembunuhan (KLIK SINI) dan ______________.

Terbaru Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) & Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah membuat “satu pengesahan” menjelang Pilihanraya Umum ke 13 kelak…..
Hasil siasatan & proses saringan SPRM & PDRM ini terhadap semua calon Barisan Nasional (BN) ini dilaporkan sendiri oleh  Setiausaha Agong UMNO, Tengku Adnan Tengku Mansor.

Tengku Adnan : Semua Calon Barisan Nasional Bersih & Bebas Masalah

Barisan Nasional Pilihanraya SAH! Semua Calon Barisan Nasional (BN) Bersih! Bebas Rasuah & Jenayah! 
PUTRAJAYA — Semua calon Barisan Nasional (BN) yang bakal bertanding dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU Ke-13) bebas rasuah dan jenayah, kata Setiausaha Agung BN Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor.
Beliau berkata bakal calon BN bagi kesemua 222 kerusi Parlimen dan 505 kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) telah melalui proses saringan teliti termasuk Polis Diraja Malaysia (PDRM), Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dan Jabatan Insolvensi untuk memastikan calon tersebut ‘bersih’ dan bebas masalah. 
“Semua calon BN yang bakal bertanding telah melalui proses saringan yang teliti,” katanya.
Selain itu, Tengku Adnan yang juga Setiausaha Agung Umno berkata latar belakang bakal-bakal calon BN juga dikaji secara mendalam untuk memastikan mereka adalah pilihan rakyat.
“Kita mahu calon yang bakal bertanding itu adalah mereka yang dikehendaki rakyat, bukannya kehendak parti atau individu-individu dalam parti. Kita mahu calon yang rakyat fikirkan dia boleh mewakili rakyat,” katanya. 
Baru-baru ini, Pengerusi Panel Perundingan dan Pencegahan Rasuah SPRM Datuk Johan Jaaffar mencadangkan semua parti politik menghantar senarai calon yang akan bertanding dalam PRU Ke-13 untuk ditapis SPRM. 
Cadangan itu adalah untuk memastikan calon-calon yang bakal bertanding ‘bersih’ daripada rasuah selain mengelak sebarang tohmahan tidak berasas ke atas mana-mana individu atau parti di belakang calon itu. [Sumber : Bernama]
UMNO vs SPRM SAH! Semua Calon Barisan Nasional (BN) Bersih! Bebas Rasuah & Jenayah!

Adakah dengan keluarnya pengakuan & pengakuan seperti ini maka akan terhapuslah segala kesangsian & persoalan yang berlegar di minda rakyat Malaysia bahawa semua calon yang bakal bertanding dalam Pilihanraya Umum ke 13 kelak, “benar-benar” BERSIH?
Comments
1 Comments

1 komen:

Anonymous said...

woi BN Barisan Neraka, hang habaq kat sapa noi. bersih dari rasuah bulu peliar hang. puak hang ni anak beranak tibai menda haram tu, lu kasi tau najib altantuya tu lu semua sudah bersih jubuq je. mentankedarah duit rakyat berjuta2, pi mampui la hang umno parti sekendal seks ni.

Post a Comment

Gua bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang di hantar pembaca di blog ini mengikut akta rimba. Baca sini http://goo.gl/wYeO8

Kalau lu nk mengeluarkan komen yang boleh didakwa. Lu komen la bebanyak sikit ok. Kalau naik mahkamah gua akan sabitkan lu ye...!! kahkahkahkah

Jika ada sebarang cadangan/kritikan sila email ke admin@pencacai-semalaysia.com

p/s: selepas gua banyak menerima email tentang banyak komen berunsur lucah yg keterlaluan, perkauman yg melampaui batas, gua akan delete komen yang berkenaan.. kahkahkah

Mula dari 18 Nov 2010