Followers

BERGAMBAR! 10K HADIR CERAMAH FATHUL BARI..

Posted by Pencacai SeMalaysia® Tuesday, January 01, 2013 2 komen
Ceramah Hebat dengan tajuk yang hebat dari penceramah UMNO Fathul Bariah yang mewakili ILMU di Lembah Klang baru-baru ini...


 sampai terpaksa duk atas motor.. kurusi dah penuh kot....

....la banayk lagi kerusi kosong....
takpe... suatu percubaan yang baik .... kurang-kurang UMNO start belajar dengar ayat Quran & hadis.... kalu tak asyik dok K-POP je....huhuhuhuhu
Comments
2 Comments

2 komen:

Waris said...

K-pop pun dia orang tak reti apa benda puak2 jakun 3line yg duduk atas motor tu. Melayu purba apa yg dia tau? Cuma expert baling cat merah je.

Anonymous said...

hahahaha.mcm celaka! trgelak ak tngk.ko ingt owg nak dngr ko ckap? mulot dah la busok! yg dtg tu pn ingt ada jamuan makan! hahaha.punndek!

Post a Comment

Gua bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang di hantar pembaca di blog ini mengikut akta rimba. Baca sini http://goo.gl/wYeO8

Kalau lu nk mengeluarkan komen yang boleh didakwa. Lu komen la bebanyak sikit ok. Kalau naik mahkamah gua akan sabitkan lu ye...!! kahkahkahkah

Jika ada sebarang cadangan/kritikan sila email ke admin@pencacai-semalaysia.com

p/s: selepas gua banyak menerima email tentang banyak komen berunsur lucah yg keterlaluan, perkauman yg melampaui batas, gua akan delete komen yang berkenaan.. kahkahkah

Artikel Terkini

Mula dari 18 Nov 2010

My Blog List

My Blog List